Kjære deg..

Kjære deg som er redd for å forstyrre. Kjære deg som kjenner på et ønske om å ringe. Kjære deg som for deg selv tenker på om det er noe du kan gjøre. Kjære deg som gikk forbi meg på butikken, men ikke turte se på meg. Kjære deg som snudde da du så meg, fordi du ikke visste hva du skulle si.

 

Ikke vær redd. Ikke la din usikkerhet ødelegge for den varmen det gir meg å motta et smil. Ikke la din redsel for å tråkke meg på tærne komme i veien for den roen jeg fikk av klemmen du ga meg. Ikke la deg selv komme i veien for den gleden du kanskje kjenner på etter jeg tok til tårer av takknemlighet for at nettopp du så meg og spurte meg hvordan jeg hadde det. 

 

Vi valgte bevisst åpenheten. Åpenhet for å ufarliggjøre. Åpenhet.

 

Kjære deg, ikke vær redd.

 

 

Gjør handling av tanker. Vi rår kun over her og nå. 

 

<3 MAMMA <3

4 kommentarer

05.08.2015 kl.06:38

hei kjære karen. fine ord sagt av deg. så bra at dere er åpne om et tema det kan være vanskelige. fordi noen trekker seg unna fordi man er redd... fine familie rundt din mamma. varme tanker til deg din mamma som jeg ikek kjenner og din familie

05.08.2015 kl.09:14

Æ e så gla for at dere er som dere er. Det gjør det så mye lettere for alle andre å bare vite. Gla i dere alle samben

05.08.2015 kl.11:07

Jeg har fulgt dere lenge og tenker på dere alle sammen. Varme klemmer fra nord i landet !

Anne K. Thorsen

05.08.2015 kl.22:40

Mange varme tanker fra meg til dere alle sammen. Jeg har fulgt dere siden innslaget på TV2. Har veldig ofte tenkt at din mamma er heldig og flink som har skapt en så flott familie rundt seg. Samholdet og omtanken dere imellom er imponerende. Selv om jeg ikke kjenner dere er dere veldig ofte i mine tanker. Gode klemmer fra Jessheim.

Skriv en ny kommentar

suuupermamma

suuupermamma

55, Birkenes

Vi er en familie med mamma og ni barn. Vi er alle voksne og har begynt å etablere oss så familien vokser stadig. Mamma fikk i juli/august 2012 diagnosen kreft i tykktarm med spredning. Dette er en blogg som gir deg innblikk i hvordan vår hverdag er på godt og vondt. Den handler om vår felles kamp mot mammas kreft. Både jeg, den eldste av oss 9 og mamma skriver innlegg. Ønsker dere kontakt med en av oss kan Aslaug kontaktes på a_ravnevand@hotmail.com og Karen Therese kontaktes på kravnevand@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits