Gode blodprøveresultater.

(Var nesten ferdig med innlegget mitt i dag, så forsvant hele greia....festlig. Prøver igjen)

Gode resultater og Aslaug gjør noe ho ikke har gjort på lenge. 

Dagen i dag har vært av det gode slaget...heldigvis.........Også i dag hadde jeg følge av min kjære datter Sigrun Marie til kreftsenteret. Veldig godt å ha med seg "et par ører ekstra" og en støttespiller....takknemlig for det. 

På vei til kreftsenteret måtte jeg innom jobben......lenge siden jeg hadde vært der nå....føles i alle fall sånn. Det er alltid like godt å komme dit.......bli møtt av gode kollegaer og snuse litt på den gode atmosfæren. 

Også i dag ble jeg møtt av en blid og fornøyd lege. Blodprøvene var fine og jeg får cellegiftpause i ca 4 uker til....herlig det....håper jeg kan bruke de neste fire ukene bedre enn jeg har brukt de første fire ukene med cellegiftfri. 

Forrige gang jeg var hos kreftlegen, satte ho meg i kontakt med ei dame, Karianne, som er prosjektkoordinator for et prosjekt som går på: - Dette kan jeg gjøre mens jeg behandles for kreft. I dag vet vi ikke om en sunn livsstil mens man behandles for kreft, fører til at man lever lenger, til det kreves det mer forskning og det forskes på. Jeg kunne ikke være med i studien, da jeg allerede var begynt på cellegiften før dette ble satt i gang. Likevel ville hun veldig gjerne følge meg opp for å hjelpe meg slik at jeg skulle få en bedre livskvalitet. Vi snakket sammen forrige gang, og da var jeg veldig motivert til å starte på trening og spise sunnere......Dessverre klarte jeg ikke å gjøre noe med det den perioden og hadde derfor ikke helt lyst til å prate med henne....håpte ho hadde glemt avtalen min.......men det hadde nok hverken legen eller Karianne.......ho stillte opp vet du....men det ble en veldig fin prat syns jeg. Fikk hjemmelekse gjorde jeg også....og tro det eller ei...jeg har gjennomført den....10 minutter på sykkelen.....+ tre forskjellige styrketreningsøvelser. Det ble faktisk først 15 min på sykkelen, så styrketrening....så 10 min til på sykkelen...nå er det bare å gjennomføre resten av hjemmeleksen.........måltidsrytme og litt trening hver dag. 

Jeg vet jo at dette er det beste for meg, for det er ikke godt når formen blir dårlig, Jeg vet jo så godt hvordan det kjennes ut når kroppen er godt trent.....skulle veldig gjerne tilbake dit........og jeg tror nok at motiavsjonen hadde vært større om jeg visste at jeg med å trene og spise riktig kunne bli frisk igjen........Jeg må, som Karianne sa, tenke på livskvaliteten jeg hadde når jeg var trent, kontra sånn jeg er nå.....og det bør jo være motivasjon god nok....håper jeg...tror jeg.....

For de som vet at vi har hatt besøk av Hjemmet rett etter nyttår og lurer på når reportasjen kommer, så har vi nå fått beskjed om at den kommer i Påskenummeret. Vet ikke helt når det er i salg, men muligens allerede fra fredag. 

Nå er jeg godt i gang med å gjennomføre litt av planen min....i seng i god tid før midnatt og bedre rytme på dagen. Skal opp tidlig i morgen og sette i gang med et prosjekt. Nå har jeg sagt det, så da må det gjennomføres.......

 

3 kommentarer

Solveig Pauline Ravnevand

19.03.2013 kl.22:08

Jeg er stolt av deg, mamma <3

Satt med ett stort smil om munnen når jeg leste dette innlegget, du er god!

Men husk; Ikke press deg selv for mye i starten, vet nok at det er kjempe godt å komme i gang, men følg det Karianne sier, ta det rolig til å begynne med sånn at du ikke møter den tunge veggen eller "går lei".

Glad i du <3

suuupermamma

19.03.2013 kl.22:13

Tusen takk for det Solveig Pauline. Jeg kommer nok ikke til å møte veggen tror jeg. Er nok ikke noe fare for at jeg kommer til å trene så mye. Får nok opp motivasjon når jeg kommer til Evje. Glad i deg. Klem fra Mamma

Lisbeth Severinsenl

20.03.2013 kl.11:37

Så godt å høre :) Ønsker deg en god påske og så skal du vite at du er med i bønn om styrke og helbred hver dag.

Stor klem fra Beth

Skriv en ny kommentar

suuupermamma

suuupermamma

53, Birkenes

Vi er en familie med mamma og ni barn. Vi er alle voksne og har begynt å etablere oss så familien vokser stadig. Mamma fikk i juli/august 2012 diagnosen kreft i tykktarm med spredning. Dette er en blogg som gir deg innblikk i hvordan vår hverdag er på godt og vondt. Den handler om vår felles kamp mot mammas kreft. Både jeg, den eldste av oss 9 og mamma skriver innlegg. Ønsker dere kontakt med en av oss kan Aslaug kontaktes på a_ravnevand@hotmail.com og Karen Therese kontaktes på kravnevand@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits